Nå har du mulighet til å sikre deg en unik hyttetomt i Risør, kun et steinkast fra vannkanten. Vi legger ut et helt nytt hyttefelt, og noen av tomtene får utsikten du ser på bildet over. I tillegg har vi en tomt tilgjengelig helt ned ved strand- og bryggeanlegget.


I fjor la vi ut to frittliggende tomter som er byggeklare med vei, strøm, vann og kloakk fram til tomtegrensa.  En av tomtene er solgt, men vi har fortsatt en kremtomt igjen. Og det beste av alt: Du kan bygge en hytte kun 50 meter fra sjøen. I tillegg legges det nå ut et helt nytt hyttefelt på Hjembu med fantastisk utsikt.

Den mest sjønære tomta er frittliggende bak to eksisterende hytter, og ligger over den tomta som allerede er solgt. Det er friområder på alle kanter. Det følger rett til bryggeplass med tomta, og selvsagt rett til å bruke fellesarealer som består av en opparbeidet strand med gressplen, og friområdene rundt.

Samme fellesarealer er også til bruk for de som bygger på de flott tomtene i det nye hyttetfeltet.

Dette er en unik mulighet til å skaffe seg hytte på Sørlandet, og det er ytterst sjeldent man får bygge nytt så nære sjøen (se hovedbilde).

Det er kun ti minutter med bil inn til Risør sentrum, hvor du kan nyte godt av et yrende folkeliv om sommeren, et godt utvalg med restauranter og butikker, og ikke minst mange aktiviteter for små og store.

Last ned prospektet her: hytteprospekt 2012

Last ned reguleringsplanen for området her: planbeskrivelse

Interesserte kan kontakte Lars Sveen på telefon 951 40 351, eller sende en e-post til lars@hjembu.no.