Det er ingen stor hemmelighet at vi på Hjembu er ekstra glad i sommeren. Det å se sauene beite, glade barn som klapper dyrene på gården og muligheten til å stikke en tur ned på stranda for en forfriskende dukkert, er en uslåelig kombinasjon vi håper du har lyst til å bli med på.

Vi er heldig som kan få leve i en slik idyll, og opplever at de som først har vært innom en gang, gjerne kommer tilbake år etter år.

Kortreist kvalitet

For mange er gårdsbutikken det første møte med Hjembu, og det er ikke noe dårlig valg av startsted. Her finner du kortreiste produkter, og på sommeren bugner diskene av velsmakende grillmat.

Mange tenker på kortreist mat som miljøvennlig, og det er den jo. Mindre transport gir mindre forurensing. For oss er kanskje det viktigste med kortreist mat, at vi selv har kontroll på at kvaliteten er den beste. Vår filosofi er at lykkelige dyr gir den beste maten.

Mesteparten av det du kan kjøpe hos oss er produkter fra Hjembu, men vi har også noen gode samarbeidspartnere i regionen som bidrar.

Tradisjonelt og moderne

Dersom du ikke har lyst til å lage maten selv, men har veldig lyst til å invitere til selskap, så kan du benytte vår cateringservice. Med egenproduserte råvarer kan vi by på en smaksopplevelse som har det lille ekstra.

Sjekk cateringsidene våre for de mest vanlige menyene, eller slå på tråden om du har et spesielt ønske. Våre kokker strekker seg langt for at du skal bli fornøyd.

Hytte med utsikt

Vi er overbevist om at du vil falle pladask for Hjembu og omgivelsene rundt. Og skulle du ønske å bli en del av stedet, har vi hyttetomter til salgs i umiddelbar nærhet. Med utsikt over sjøen, og kort avstand til badestrand og gårdsbutikken, kan du nyte det beste av hva Sørlandet kan by på.

Med kun noen få kilometer inn til Risør sentrum, har du da den beste basen for å ta dagsbesøk til «Den hvite by ved Skagerrak». Det er også kun en liten biltur til attraksjoner som «Den lille dyrehage» på Brokelandsheia (15.min) eller Dyreparken i Kristiansand (60-70 min.).

Hjelper deg gjerne

Nå håper vi du har latt deg friste til å komme på besøk, for vi er så heldige at vår jobb er samtidig vår store lidenskap. Det vil du merke når du kommer innom. Og skulle det være noe du lurer på om vi kan hjelpe deg med, så er vi kun en telefonsamtale unna.

Ha en riktig god sommer, så ses vi på Hjembu!